fbpx

header bg blog 1BLOG

Col·legi CreaNova

Music classroom

taller musica 2019 collegi creanova 1

In the music classroom we live the experience of playing the instrument. We started working as a team in groups to be able to play together.

Taller especial: hàbits posturals i valors en l'esport

taller habits posturals valors sport 2019 collegi creanova 2

Els nostres alumnes de secundària han participat en els tallers formatius de Salut i l’Esport organitzats per l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) sobre tecnologia, salut, valors i hàbits saludables en l’esport. Els i les alumnes han pogut resoldre dubtes sobre els seus hàbits i han fet un debat molt enriquidor sobre la igualtat de gènere en l'esport i les seves experiències quotidianes. Amb l'especialista Núria Broo han après tot un seguit d'aspectes a tenir en compte a l'hora de fer esport o relacionar-se entre ells i elles.

Art rupestre - history/art class

art rupestre 2019 collegi creanova 1

Aquí teniu el resultat del nostre taller d'Art rupestre. Per entendre i conèixer més profundament els cotinguts treballats a l'aula sobre l'art prehistòric, un grup d'alumnes de High s'han posat en la pell d'una persona rupestre. Una mostra interessant sobre les pitures paleolítiques.

CreaNova e inglés

english at creanova collegi creanova 1

El inglés como lengua vehicular y no solo como asignatura está cada vez más presente en el día a día de los alumnos/as de todas las etapas.
En Elementary, hasta 10 de 18 (55%) actividades de inglés, música, artes, medio natural, robótica, cuento y conocimiento del entorno, además de algunos registros, proyectos y presentaciones de Asamblea Elemental, que se exponen en inglés.

info@collegicreanova.org
(+34) 943 494 767 de 16 a 18h
(+34) 717 71 39 59 de 8:30 a 17:30h
facebook collegi creanova   twitter col·legi crea nova   pinterest collegi creanova   instagram collegi creanova   youtube logo creanova  linkedin creanova 
logo creanova collegi 70px
Ctra Rubí 90-100
Sant Cugat del Vallès (Barcelona)