fbpx

header bg blog 1BLOG

Col·legi CreaNova

CreaNova amb l’escriptora Gemma Lienas

creanova amb l escriptora gemma lienas collegi creanova 2019 preview

Poder conèixer una escriptora tan important com Gemma Lienas sempre és una experiència molt enriquidora. El passat divendres 6 de desembre un grup d'alumnes de High va tenir l’oportunitat d’entrevistar l'autora, a la Biblioteca Gabriel Ferrater de Sant Cugat.

 

Cada alumne/a ha llegit un llibre de l'autora i també ha investigat la seva trajectòria literària. L'escriptora els ha felicitat per com han treballat la lectura de “El fil invisible", la novel·la amb la qual Gemma Lienas ha guanyat el Premi Sant Joan BBVA. Un llibre amb intriga i bon ritme narratiu.

A més de parlar d'aquest llibre tan imprescindible, també han conversat de la seva extensa carrera com a escriptora, altres projectes en els quals ha participat i les anècdotes que li han succeït durant tots aquests anys. Poc a poc, els alumnes han pogut anar descobrint els ‘secrets’ de Lienas a l’hora d’inspirar-se i d’escriure.

La vocació de Gemma Lienas per l’escriptura s’ha transmès en tot moment al llarg de la xerrada mantinguda amb els alumnes.

creanova amb l escriptora gemma lienas collegi creanova 2019

 

info@collegicreanova.org
(+34) 93 252 61 61 9am to 6pm
facebook collegi creanova   twitter col·legi crea nova   pinterest collegi creanova   instagram collegi creanova   youtube logo creanova  linkedin creanova 
logo creanova collegi 70px
Ctra Rubí 90-100
08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona - Spain)
GPS 41.480552 | 2.055989