fbpx

header bg blog 1BLOG

Col·legi CreaNova

Taller especial: hàbits posturals i valors en l'esport

taller habits posturals valors sport 2019 collegi creanova 2

Els nostres alumnes de secundària han participat en els tallers formatius de Salut i l’Esport organitzats per l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) sobre tecnologia, salut, valors i hàbits saludables en l’esport. Els i les alumnes han pogut resoldre dubtes sobre els seus hàbits i han fet un debat molt enriquidor sobre la igualtat de gènere en l'esport i les seves experiències quotidianes. Amb l'especialista Núria Broo han après tot un seguit d'aspectes a tenir en compte a l'hora de fer esport o relacionar-se entre ells i elles.
Aquests tallers tenen la finalitat d’oferir recursos i eines per conèixer i millorar els seus hàbits saludables a través de d’una bona higiene postural, fer servir aplicacions tecnològiques per a la millora de la salut i reflexionar sobre els valors.
Els alumnes han après a adoptar postures correctes a l’hora d’agafar qualsevol pes, conèixer el fair play, la integració, etc.
Gràcies Núria Broo per les teves recomanacions i consells.
 
taller habits posturals valors sport 2019 collegi creanova 3
info@collegicreanova.org
(+34) 93 252 61 61 9am to 6pm
facebook collegi creanova   twitter col·legi crea nova   pinterest collegi creanova   instagram collegi creanova   youtube logo creanova  linkedin creanova 
logo creanova collegi 70px
Ctra Rubí 90-100
08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona - Spain)
GPS 41.480552 | 2.055989